Uncategorized

Gør klar til et brag af en studenterfest

Det er stort at færdiggøre gymnasiet, og derfor er det ikke så underligt, at det typisk fejres en hel uge med diverse traditioner, fester og studenterkørsel. Du har helt sikkert også planer om at holde din egen studenterfest, når du langt om længe kan sætte din hue på hovedet og sige farvel og tak til gymnasiet.

Begynd planlægningen i god tid

Det er vigtigt, at du begynder at planlægge i god tid, da studentertiden kan være en travl periode for restauranter, kroer og udlejningslokaler, hvis du ikke har tænkt dig at holde festen derhjemme. Har du en bestemt lokation i tankerne, hvor du gerne vil holde din fest, er det derfor en god idé at undersøge mulighederne for at holde din fest netop der, når du skal fejre din nye titel som student. Ydermere bør du danne dig et overblik over, hvem der skal inviteres til din fest, og hvor mange du reelt set regner med kommer og vil være med til at fejre dig. Du har sikkert planer om at invitere folk fra dit studie, men du skal huske, at mange formentlig holder deres egen fest og måske ikke har mulighed for at komme.

Hav styr på drikkevarerne

Studentertiden er utvivlsomt en tid, hvor der indtages masser af alkohol. Det er en del af den danske kultur og hører typisk med i studentertiden, og du og dine gæster har helt sikkert ikke lyst til at tørste, når du skal fejre din nye hue. Derfor bør du lave et budget og eventuelt planlægge forskellige typer af drinks, du ønsker skal serveres til din fest. Du vil heller ikke gå galt i byen med både øl og vin, og særligt prosecco kan være et godt valg til festen. Prosecco er en bestemt type inden for kategorien af mousserende vin, og du vil helt sikkert finde en variant, der falder i god smag hos både dig selv og dine gæster. Der er ikke noget bedre end at nyde nogle lækre bobler, og en spumante kan være et godt valg, hvis du ikke er til champagne.

Når du har styr på lokationen, gæstelisten og drikkevarerne, kan du overveje, om der skal være mad eller snacks, og selvfølgelig sørge for det rigtige pynt. Du vil ikke fortryde, hvis du gør ekstra meget ud af denne store dag, for dette er en tid, du altid vil huske tilbage på.